BAYBURT'TA HÜZÜN VERİCİ SAHNE... BU GİDİŞ NEREYE? BAYBURT'TA HÜZÜN VERİCİ SAHNE... BU GİDİŞ NEREYE?
Muş Polis Eşleri Kaynaşma ve Yardımlaşma Derneği (PEKAY) üyeleri ile Toplum Destekli Polislik Büro ekipleri, Hasköy Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti.

PEKAY Yönetim Kurulu Başkanı Hacer Durmaz’ın da katıldığı ziyarette öğrencilere polislik mesleği anlatıldı. Hasköy Anadolu Lisesi öğrencileri, PEKAY üyeleri ile Toplum Destekli Polislik Büro ekiplerini ağırladı. Okul daveti üzerine öğrencilerle bir araya gelen PEKAY üyeleri, polislik mesleği ile ilgili sunumlar yaptı.

İl Emniyet Müdürü Muharrem Durmaz'ın eşi ve PEKAY Muş Şube Başkanı Hatice Durmaz, öğrencilerle kaynaşma amacıyla okul ziyaretlerine devam ettiklerini söyledi. PEKAY üyelerinin yaptığı ziyaretten dolayı mutlu olduklarını belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Yanılmaz ise “Öğrencilerimiz de çok sevindiler. Polis nasıl olunur, meslekle ilgili bilgileri bizzat çalışanlardan aldıkları için bire bir yaşamak anlamında çok iyi oldu. Kendilerine ve başta Emniyet Müdürümüze ve tüm katılımcılara teşekkür ediyoruz.” dedi.

Sınıfları gezen ve öğrencilerle uzun süre sohbet eden dernek üyeleri, slayt gösterisiyle polis teşkilatının faaliyetlerini öğrencilere anlattı. Yapılan ziyarete Toplum Destekli Polislik Büro ekipleri, Trafik Şube ekipleri, özel harekat ekibi, Kaçakçılık Ve Çevik Kuvvet ekiplerinden oluşan polis memurları katıldı.

Editör: TE Bilisim