Mardin’de yok böyle bir dava yaşanıyor! Mardin’de yok böyle bir dava yaşanıyor!
Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde 3 yıldır yapımı devam eden devlet hastanesinin açılışının seçime bırakıldığı iddia edildi. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı İsa Yıldızoğlu, son bir yıl içerisinde sürekli 'son iki ayda açılışı yapılacak' diye halkın kandırıldığını söyledi. MHP İlçe Başkanı Yıldızoğlu 7 Haziran Genel Seçimlerinde Harran ve Akçakale tabanına hitap edecek bir adayının olmamasından dolayı AK Parti’nin hayal kırıklığına uğrayacağını söyledi. 100 yataklı olarak Nisan 2012 yılında temeli atılan hastanenin halen açılmadığına dikkat çeken Yıldızoğlu açılması halinde de ilçedeki Suriyeliler ile birlikte 200 bini aşan nüfusa cevap veremeyeceğini belirtti.

Köy köy gezerek halkın nabzını tuttuğunu dile getiren MHP İlçe Başkanı İsa Yıldızoğlu yaklaşan genel seçimlerde iddialı olduklarını söyledi. Başkan Yıldızoğlu; “Şanlıurfa’da MHP’nın büyük bir oy patlaması olacak. Zira AKP yönetim zaafiyeti göstererek bölge çiftçimizi mağdur etti. Geçen yıl pamuk hasadı öncesi binlerce çiftçimizin elektriklerini keserek pamuklarının kurumasına göz yumdu. TEDAŞ, AKP’yi neden dinlemedi, yoksa bir anlaşma veya anlaşmama mı mevcut? Ülke içerisinde yolsuzluk iddiaları ayyuka çıkmış. Tüm bu olumsuzluklar işlerimizi kolaylaştıracaktır. Halk yalan ve boş vaatlere artık inanmıyor. Yöre halkı AKP’nin yanlış yaptığına inanıyor.” şeklinde konuştu.

Oluşan bu boşluğu MHP olarak doldurmaya hazır olduklarını belirten Akçakale MHP İlçe Başkanı İsa Yıldızoğlu milli ve manevi değerlere saygı duyan partilerinin yöre halkına hizmet etmeye hazır olduklarını, halkın eğitim ve sağlık sorunlarının biriktiğini, ekonomik olumsuzlukların da baş göstermeye başladığını söyledi. Halkı kandırıp halka yalan söyleyen bir yönetimin artık ayakta kalamayacağını vurgulayan Başkan Yıldızoğlu, vatanını ve milletini seven kadroların başa geleceğini ifade etti.

Editör: TE Bilisim