ELAZIĞ BELEDİYESİ BU HAKSIZLIĞI DÜZELTMELİDİR! ELAZIĞ BELEDİYESİ BU HAKSIZLIĞI DÜZELTMELİDİR!
Mardin'in Derik ilçesine bağlı Direkli köyü Hacı Ahmet Irmak İlköğretim Okulu ile Hatay Reyhanlı Özel Karaca Koleji Kardeş Okul Protokolü imzaladı. Törene, Derik İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kahraman, Derik İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Macit, Reyhanlı Özel Karaca Koleji Müdürü Melih Yeşiltepe ve Direkli H. Ahmet Irmak İlköğretim Okulu velileri katıldı.

Törende bir konuşma yapan Derik İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kahraman kardeşlik projesini önemsediklerini söyledi. Kahraman, "Derik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak okullar arası kardeş okul projesini önemsemekteyiz. Bu kardeşlik duyguları ülkemizin birliği ve beraberliği açısından çok önemlidir. Bu kardeşlik projeleri devam etmelidir. Batıdaki okulların imkanları ile ilçemizdeki okulların imkanları bir değildir. Kardeş okul projesi ile ilçemizdeki okulların eksiklerini gidermeleri bizler mutlu etmektedir. Ayrıca Reyhanlı Özel Karaca Koleji'ne kardeşlik projesi kapsamında bizleri tercih ettikleri teşekkür ediyorum. Kardeşlik projesine katkısı olan herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Hatay Rehyanlı Özel Karaca Koleji Müdürü Melih Yeşiltepe ise şunları söyledi: "Kolejimizdeki öğrenciler sizlerin birer kardeşidir. Onların sevgisi ile geldik. Öğrencilerimiz sizlere birer karne hediyesi vermek için üç- dört defa kermes yaptılar. Kermeste elde edilen gelirlerle alınan hediyeleri sizlere getirdik. İlçe Milli Eğitim Müdürümüze teşekkür ediyoruz, bize yaptıkları misafirperverlikten dolayı . Sizlere kardeşliğimiz bundan sonra hep sürecektir. Biz sadece bir gelip gitmeyeceğiz, sizlerin hep yanında olacağız. Biz bu kardeşliği bir ömür devan ettirmeyi arzuluyoruz. Ayrıca kardeşlik projemize destek olan Reyhanlı esnafına ve desek veren herkese buradan teşekkür ediyorum."

Editör: TE Bilisim