TRABZON'DA TEMEL'İN KARDEŞİNDEN DAHA İLGİNÇ HİKAYE! TRABZON'DA TEMEL'İN KARDEŞİNDEN DAHA İLGİNÇ HİKAYE!
Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Hatıplar Mahallesi sakinleri, bir mandıranın başıboş gezen köpeğinin 6 ay içinde 5 kişiyi ısırmasına tepki gösterdi. Mahalle sakinleri köpeğin mandıradan alınması için topladıkları imzaları Manavgat Kaymakamlığı'na teslim etti. Mahalle sakinleri topladıkları imzaların bir nüshasını da 7 Haziran seçimlerinde Hatıplar Mahallesi doğumlu CHP Antalya Milletvekili Dr. Niyazi Nefi Kara ve Antalya milletvekillerine göndereceklerini kaydetti.

Topladıkları imzalarla ilgili açıklama yapan Ali İhsan Kılınç, mandıra önünde başıboş gezen köpeğin en son 9 gün önce 16 yaşındaki oğlu Hasan Furkan Kılınç'ı bacağından ısırdığını söyledi. Mandıra sahibine köpeğin bağlanması ve iş yerinden uzaklaştırılması için mahalle sakinlerinin pek çok defa sözlü uyarıda bulunduğunu belirten Kılınç, "Köpek ısırdıktan sonra oğlumun psikolojisi bozuldu. Evden mahalleye inince sürekli köpek ısıracak korkusu yaşıyor. Mandıra sahibi olay sonrası hiçbir şey olmamış gibi köpeğini başıboş bırakmaya devam ediyor. Mandıranın başı boş gezen köpeğinin mahallemizde başka çocuk ve kadınları ısırmaması için yetkilileri göreve devam ediyoruz." diye konuştu.

Öte yandan mahalledeki mandıranın atık sularını sokağa bırakmasından da dert yanan mahalle sakinleri, köpek için imzaladıkları dilekçede bu konuya da yer verdi. Kılınç, "Mandıra sokağa da sarı su salımı (atık peynir suyu) yapıyor. Bundan dolayı da şikayetçiyiz." dedi.

Editör: TE Bilisim