İETT’den zam açıklaması: Biletler maliyeti karşılamıyor İETT’den zam açıklaması: Biletler maliyeti karşılamıyor
Kayserili hayırseverlerin eğitime olan destekleri devam ediyor. İstanbul'da turizm işi ile uğraşan hayırsever işadamı Fahri Mor tarafından Develi ilçesine yaptırılacak olan 16 derslikli Turizm Meslek Lisesi için Kayseri Valiliği’nde protokol imzalandı.

Kayseri Valiliği'nde düzenlenen programda Vali Orhan Düzgün ile hayırsever iş adamı Fahri Mor'un oğlu Fahrettin Mor arasında meslek lisesi binasının yapımı için protokole imza atıldı. Hayırsever işadamına teşekkür eden Vali Düzgün, hayırsever iş adamı Fahri Mor'un, rahatsızlığı nedeniyle İstanbul'dan, protokol törenine gelemediğini bu nedenle iş adamını oğlu Fahrettin Mor'un temsil ettiğini söyledi. Turizmin gelişmesi yönünde Kayseri'de önemli çalışmaların yapıldığını ifade eden Vali Düzgün, "Bir taraftan restorasyon çalışmaları devam ederken diğer taraftan nitelikli elaman ihtiyacı da çok önemli. Bu nedenle yapılacak Turizm, Otelcilik Meslek Lisesi de nitelikli elaman açığının kapanması için çok önemli. Burada okuyan öğrencilerimiz çok uzaklara gitmeden, kendi memleketlerinde iş bulma imkânına kavuşacaklar. Hayırseverimiz Fahri Mor'a teşekkür ediyorum. Bu yıl başlanacak inşaatın kazasız belasız tamamlanmasını diliyorum." dedi.

Fahrettin Mor ise, turizm işi ile uğraştıklarına dikkat çekerek, "Turizm sektöründe faaliyet gösteriyoruz. Sektörde de eleman açığı olduğu için memleketimize böyle bir okul yapmaya karar verdik. Hayırlı olsun" diye konuştu.

Editör: TE Bilisim