MARAŞ'IN BAĞLARI ÖKSÜZ KALDI! MARAŞ'IN BAĞLARI ÖKSÜZ KALDI!
Ankara Büyükşehir Belediyesi, turistik bir ilçe haline gelen Gölbaşı’nda, özellikle hafta sonlarında trafik sıkışıklığı yaşanmaması için Haymana Yolu’nu 6 şeritli hale getirme çalışması başlattı.
Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri sık sık trafik kazalarının yaşandığı Gölbaşı Haymana Yolu’nun ilk 7 kilometresini 3 gidiş, 3 geliş hale getirme kararı aldı.
Mevcut iki şeritli yolda üçüncü şerit açma çalışmalarını aralıksız sürdüren Fen İşleri Dairesi ekipleri, öncelikle ilk 3 bin 700 metrelik kısımda çalışmalarını yoğunlaştırdı.
Büyükşehir Belediyesi’nin yol genişletme çalışmalarına Gölbaşı sakinleri de destek veriyor. Vatandaşlar ile lokanta işletmecilerinin bir kısmı yol yapım sahası içinde kalan duvarlarını çalışmalara destek olmak amacıyla daha şimdiden yıkmaya başlarken bir kısmı da belediye ekiplerinin yardımını bekliyor.

SÜRÜCÜLERE UYARI
Gölbaşı Belediyesi’nce gerçekleştirilecek imar tadilatında askı süresinin dolmasının ardından çalışmaların hız kazanacağını belirten Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi yetkilileri, yol çalışmaları süresince sürücüleri dikkatli araç kullanmaları konusunda uyardı.

Editör: TE Bilisim