Bariyerlere saplandı! İstanbul güne 'kilit trafik' ile uyandı Bariyerlere saplandı! İstanbul güne 'kilit trafik' ile uyandı
Adana-Osmaniye Tabip Odası’nın geleneksel hale getirdiği satranç turnuvasının şampiyonu Dr. Mutlu Dağdelen oldu.

İl Satranç Federasyon Temsilcisi Veysel Tuncil ile İl Satranç Hakemi Beycan Örgen’in gözetiminde gerçekleştirilen turnuvada ilk hamleyi Tabip Odası Başkanı Dr. Ali İhsan Ökten yaptı. Çekişmeli geçen turnuvanın galibi Dr. Mutlu Dağdelen olurken, ikinciliği Dr. Mehmet Çavuşoğlu, üçüncülüğü ise Dr. Murat Akbaş elde etti.

Hekimlerin yoğun ilgi gösterdiği turnuvada dereceye girenlere ödüllerini Tabip Odası Sosyal Etkinlikler Komisyon Başkanı Dr. Mustafa Can Eren verdi. Amaçlarının hekimler arasında birliktelik, kaynaşma ve sosyal olguları güçlendirmek olduğunu belirten Eren, “Yaşam boyu düşünen hekimler düşüncelerini 64 kareye sıkıştırdıkları bu turnuva ile zamana karşı yarıştıkları centilmenlikten ve disiplinden ödün vermedikleri bir mücadeleye dönüştü. Oda olarak hekimleri farklı etkinlikler ile bir araya getirme gayretlerimiz devam edecek. Dereceye giren hekim arkadaşlarımı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim