Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var
Erzurum’un Hınıs ilçesinde yaklaşık 1 aydır süren ‘Kardeşlik Turnuvası’ düzenlenen final maçı ile tamamlandı. Dereceye giren takımlara ödülleri dağıtıldı.

Hınıs’ta yaklaşık 35 takımın katıldığı turnuvada finale Hekimoğlu Spor ve Hastahane Spor kaldı. Çekişmeli maçı Hekimoğlu Spor kazanarak altın kupayı kazandı. Turnuvanın final maçına, organzasyona sponsorluk yapan Hınıslı iş adamı Mehmet Aca da katıldı. Kupa töreninde konuşan Aca, birlik beraberlik çağrısı yaptı. Aca, "Kardeşlik duygularımızın en fazla ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde bu tür organizasyonlar bizleri umutlandırıyor. Turnuvanın kimin kazandığından çok amacına uygun oldumu diye bakmamız lazım. Hamdolsun bu gün Hınıs gençlerinin birliğine şahit oldum. Yaşasın kardeşlik yaşasın birlik." dedi.

Şampiyon takımın ödülünü veren Hınıs Kaymakamı Bülent Ay ise turnuvada emeği geçenlere teşekkür etti. Ay, şöyle konuştu: "Şu mübarek günlerde Ramazan'ın adına yarışır bir turnuva oldu. Tabi 1 aylık bir dönem geçirildi. Amaç kardeşlikti. Sonuca bakarsak şampiyon olan takımımızı kutluyoruz. Ama buraya katılıp da futbolun birlik ruhunu yaşatan tüm takımlarımıza hassaten turnuvada en büyük emeği veren Mehmet Aca’ya teşekkür ediyorum."

Cihan

Editör: TE Bilisim