İETT’den zam açıklaması: Biletler maliyeti karşılamıyor İETT’den zam açıklaması: Biletler maliyeti karşılamıyor
CHP Antalya milletvekili adayı avukat Sultan Yeğen, hukukun bu kadar siyasallaştığı ve ayaklar altına alındığı bir dönemin olmadığını söyledi.

Manavgat'ta 7 Haziran seçim çalışması yapan Yeğen, siyasi iktidarın, bir ormancının, ormancı olduktan sonra ilk yaptığı işin ormanın en yaşlı ve dirayetli ağacının dalını keserek balta sapı yapıp bütün ağaçları kesmesi gibi bugün toplumda baltanın sapının değmediği kesimin kalmadığını söyledi. Bu iktidar döneminde olduğu kadar ayrıştırmanın, kutuplaştırmanın, ötekileştirmenin ve hukuk tanımamazlığın zirve yaptığı bir dönemin olmadığını belirten Yeğen, ormanı misali siyasi iktidarla eline geçirdiği balta ile ilk önce milletin polisle arasını açtığını, milletin hukukla arasını açtığını, milletin dinle arasını açtığını, en önemlisi de milletin milletle arasını açtığını kaydetti.

Türkiye'nin hukuki güvence ve demokrasinin olmadığı bir ülke konumunda olduğunu ifade eden Sultan Yeğen, "Anadolu'nun bereketli topraklarında asırlarca kardeşçe ve barış içinde yaşayanları olarak bu hale gelmememiz gerekirdi. Siyasi iktidar elindeki balta ile herkese vuruyor. Siyasi iktidar hukuk tanımıyor. Hiçbir dönemde hukuk bu kadar ayaklar altına alınmamıştı. 7 Haziran seçimleri siyasi iktidarın bütün hukuksuzluklarına bir dur deme seçimi olacak. 7 Haziran'da CHP tek başına iktidara gelerek siyasi iktidarın yerle bir ettiği hukuk sistemini yeniden eski konumuna getirecektir. Bu seçimle siyasi iktidarın bütün hukuksuzluklarına hep birlikte dur diyeceğiz." diye konuştu.

Editör: TE Bilisim