MARAŞ'IN BAĞLARI ÖKSÜZ KALDI! MARAŞ'IN BAĞLARI ÖKSÜZ KALDI!
Samsun Oto Hurdacılar ve Geri Dönüşümcüler Odası Yönetim Kurulu üyeleri, AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş'ı ziyaret etti.

    Samsun Oto Hurdacılar ve Geri Dönüşümcüler Odası Başkanı Nazmi Kaçak ve yönetim kurulu üyeleri, ziyaret sırasında yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan Kaçak, "Odamız mesleki yönden üyelerinin ihtiyaçlarını karşılamak, gelişmelerini sağlamak ve çalışmalarını yurt ölçüsünde işbirliği ve ahenk içerisinde yapabilmelerinin temini yanında birçok özel ve genel sorunlarıyla da ilgilenmektedir. Üyelerimiz konumları itibariyle ülkemize katma değer ve istihdam sağlamaktadır." dedi.

    "ESNAF VE SANATKARIMIZIN YANINDA OLDUK"

    AK Parti iktidarı ile esnafa destek ve kolaylıklar sağlandığını belirten İl Başkanı Fuat Köktaş ise "Ekonomik misyonumuz insanlarımızın refah ve mutluluğunun arttırılmasıdır.
Ülkede istikrar olduğu zaman büyüme oluyor, ekonomi iyi gidiyor, işimiz aşımız oluyor. Yatırımların olduğu, büyümenin olduğu, milli gelirin arttığı bir dönem geçiriyoruz.
10 yıl önce yüzde 60 faiz oranıyla kredi kullanan esnafın bugün yüzde 6 ila 7,8 arasında değişen oranlarda kredi kullanabildiğini sizlere hatırlatmak isterim. Esnaf ve sanatkarımızın her zaman yanında olduk olmaya da devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim