LAVANTA KOKULU KÖY LAVANTA KOKULU KÖY
Burdur Eğitim Gönüllüleri Derneği, Kutlu Doğum Haftası kapsamında Hz. Muhammed (SAV)'in hayatını anlatan, "Efendimizin Nurlu Hayatı" isimli kitabı okuyan lise öğrencileri arasında ödüllü bilgi yarışması düzenlendi. Burdur Lisesi’ndeki yarışmaya bin 217 öğrenci başvurdu.

Yarışmanın İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa yapıldığını belirten Dernek Başkanı Necip Bedur, amaçlarının Hz. Muhammed (SAV)'in hayatını anlamak ve anlatmak olduğunu söyledi. Bedur birinciye dizüstü bilgisayar, ikinciye cep telefonu, üçüncüye tablet bilgisayar vereceklerini ifade etti. Ayrıca ilk 40'a giren öğrenci ise 17-19 Mayıs 2013 arasında İstanbul gezisiyle ödüllendirilecek. Test usulü yarışmanın ödülleri, 18 Nisan'da Burdur Öğretmenevi'nde düzenlenecek Kutlu Doğum programında verilecek.

İLKÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİ DE YARIŞACAK

Burdur Eğitim Gönüllüleri Derneği, ilköğretim öğrencileri için de bir bilgi yarışması düzenleyecek. "Efendiler Efendisi Hz. Muhammed (SAV)" adını taşıyan yarışmaya 6, 7 ve 8. sınıf öğrencileri katılabilecek. 19 Nisan'daki sınav, yine Burdur Lisesi’nde yapılacak. Birinciye dizüstü bilgisayar, ikinciye tablet bilgisayar, üçüncüye bisiklet, dördüncüye MP4çalar, beşinciye 100 lira nakit para ödülü verilecek. 6 ile 25. sırada yer alan erkek öğrencilere futbol topu, kız öğrencilere ise voleybol topu hediye edilecek.

Editör: TE Bilisim