MARAŞ'IN BAĞLARI ÖKSÜZ KALDI! MARAŞ'IN BAĞLARI ÖKSÜZ KALDI!
Nevşehir’de Hz. Muhammed'in(SAV) hayatının öğrenilmesi için 'Nevşehir O'nu(S.A.V.) Okuyor' sloganıyla başlatılan yarışmadan sonra Hz. Muhammed'in hayatını anlatan kitapların satışlarının 15 bini aştığı ifade ediliyor.

Dr. Reşit Haylamaz tarafından yazılan 'Gönlümüzün Eşsiz Sultanı Efendimiz' kitabının satışı 10 bin, Rahime Kaya’nın 'Efendiler Efendisi' adlı kitabı ise 5 bin 500'ü geçti.

'Nevşehir O'nu(S.A.V.) Okuyor' adıyla düzenlenen yarışmada ilköğretim kategorisinde katılacaklar Rahime Kaya'nın "Efendiler Efendisi Hz. Muhammed" adlı kitabından, orta öğretim ve yetişkinler kategorisinde yarışacaklar ise Reşit Haylamaz'ın "Efendimiz" adlı kitabından sorumlu olacak. 29 Mart 2013 Cuma günü mesai bitimine kadar devam edecek olan yarışmaya katılmak isteyenler www.nevsehironuokuyor.org internet adresinden başvuru yapıyor. Başvuranların sayısı 11 bini aşarken, siteye girenlerin sayısı ise 22 bine yaklaştı.

Günden güne daha çok ilgi gören yarışmaya ilgi, kitap satışlarına yansıdı. NT Mağazaları Çarşı Şubesi Müdürü Özgür Karahan ve Kapadokya Forum Şubesi Müdürü Murat Baysan birlikte yaptıkları açıklamada, yarışma kapsamında bulunan her iki kitabında Nevşehir’de bugüne kadar satılan en yüksek rakamlara ulaştığını kaydetti.

Editör: TE Bilisim