Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var
Şırnak’ın İdil ilçesinde okuyan ihtiyaç sahibi 800 öğrenciye kışlık giyim yardımı yapıldı.

İdil ilçesi Kaymakamlığı girişimleri sonucunda Birleşmiş Markalar Derneği tarafından Türkiye genelinde başlatılan "Türkiye'nin Markaları Türkiye'nin Çocuklarını Giydiriyor" projesi kapsamında İdil ilçe merkezi ve köy okullarında okuyan toplam 800 öğrenciye kışlık giyim ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla bir kaban ve bir çift bot hediye edildi.

Giyim yardımı yapılan 20 okul arasında bulunan merkez okullarından Cumhuriyet, Atatürk, Benar Cordan Okulları ile köy okullarınızdan olan Camili Okulu'nda düzenlenen dağıtım programına Kaymakam Mustafa İmamoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Şerif Çelikkaya ile beraber katıldı. Öğrencilerin isimlerine özel hazırlanan hediye paketlerini dağıtan Kaymakam İmamoğlu, katkı sağlayan hayırseverlere teşekkür etti.

Kaymakam Mustafa İmamoğlu, "Böyle çetin kış günlerinde fakir öğrencilere yapılan giyim yardımını memnuniyetle karşılıyoruz. Bu bölgenin çocukları gerçekten yardıma muhtaçtır. Biz zaten elimizden geldiği kadar çocuklarımıza her konuda yardımcı oluyoruz. Böyle duyarlı derneklerinde fakir öğrencilere yardım yapması bizi gerçekten çok sevindirdi. Bu yardımda katkısı olan herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Editör: TE Bilisim