LAVANTA KOKULU KÖY LAVANTA KOKULU KÖY
Iğdır Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'nde görevli memurlar ve Yeni Mahalle Ortaokulu öğrencilerine kırtasiye malzemesi dağıttı.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Kürşat Özkayacan, yaptığı açıklamada, öğrenciler arasında birlik beraberlik ve kardeşlik duygusunu arattırmak istediklerini söyledi. İstanbul'daki Yeşil Bahar İlköğretim Okulu ile irtibat kurduklarını belirten Özkayacan, ''Yaptığımız görüşmeler sonucunda oradaki öğrencilerimiz tarafından, hem kırtasiye malzemesi hem de kitap toplandı. Bu çalışmayı Yeni Mahalle Ortaokulu Sosyal Yardımlaşma Kulübü ile birlikte düzenledik. Bu sayede kırtasiye malzemelerini teslim ettik, kitaplarla da bir kütüphane kurduk.'' dedi.

Okulda kurulan kütüphanenin açılışına katılan Iğdır Valisi Ahmet Pek, bu tür çalışmaların öğrenciler için faydalı olacağını belirterek, polisleri yaptıkları çalışmadan dolayı tebrik etti. Vali Pek, daha sonra toplanan kırtasiye malzemeleri ve çeşitli hediye paketlerini öğrencilere dağıtarak, öğrencilerle sohbet etti.

Kırtasiye malzemesi dağıtımı ve kütüphane açılış programına, Iğdır Valisi Ahmet Pek, Emniyet Müdürü İbrahim Karadağ, Milli Eğitim Müdürü Dinçer Ateş ve şube müdürleri de katıldı.

Editör: TE Bilisim