BAYBURT'TA HÜZÜN VERİCİ SAHNE... BU GİDİŞ NEREYE? BAYBURT'TA HÜZÜN VERİCİ SAHNE... BU GİDİŞ NEREYE?
Kayseri Genç Girişimiler Derneği tarafından Mehmet Sepici 60. Yıl İlköğretim Okulu'nda öğrenim gören 150’ye yakın ihtiyaç sahibi öğrenciye kışlık bot hediye edildi. Ayrıca okulun bazı eksiklerini de tamamlayan dernek üyeleri engelli öğrenciler için tuvalet yaptırdı.

Kayseri’de yeni kurulan Kayseri Genç Girişimciler Derneği, faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında dernek üyeleri Mehmet Sepici 60. Yıl İlköğretim Okulu'na çeşitli yardımlarda bulundu. Engelli öğrenciler için tuvalet yaptırılan okulda öğrenim gören 150’ye yakın ihtiyaç sahibi öğrenciye de kışlık bot hediye edildi. Okul idaresi ile yapılan görüşmeler neticesinde hazırlanan kışlık botlar, Dernek Başkanı Mehmet Gülsoy ve yönetim kurulu üyeleri ile Okul Müdürü Murat Yıldız’a dağıtılmak üzere teslim edildi.

Dernek Başkanı Mehmet Gülsoy burada yaptığı konuşmasında, derneğin amacının girişimcilere destek olmanın yanı sıra sosyal sorumluluk projeleri de gerçekleştirmek olduğunu söyledi. Yapılan yardımların sürekli devam edeceğini belirten Gülsoy, Okul Müdürü Mehmet Yıldız’a da okulun ihtiyaçlarını karşılama noktasında her zaman yardımcı olacaklarını belirtti.

Okul Müdürü Murat Yıldız’da yapılan bu yardımdan dolayı dernek yönetimine teşekkür ederek, 150’ye yakın öğrencinin bu hediye karşısında çok sevineceğini belirtti.

Editör: TE Bilisim