Bariyerlere saplandı! İstanbul güne 'kilit trafik' ile uyandı Bariyerlere saplandı! İstanbul güne 'kilit trafik' ile uyandı
MHP Sivas milletvekili adayları şehir merkezi ve ilçelerde seçim çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda milletvekili adayı Celâl Dağgez, Gürün ilçesinde seçim bürosu açılışına katıldı. İlçe halkının yoğun ilgi gösterdiği programda konuşan MHP Sivas milletvekili adayı Celal Dağgez, hükümetin devletin tüm birimleriyle kavgalı olduğunu söyledi.

Celal Dağgez, 17-25 Aralık operasyonlarını gerçekleştiren polislerin açığa alındığını hatırlatarak, “Bende köylü çocuğuyum birçoğunuz gibi. Hiçbir çiftçi 3 sene üst üste tarlasına arpa ekmez, buğday ekmez, pirinç ekmez, mısır ekmez. Bunları niye 3 dönemdir iktidara getiriyoruz o halde. Artık bunların bu ülkeyi yönetecek hiçbir halleri kalmadı. Bunlara oy verenler hem bunlara hem de Türk devletine büyük kötülük edecektir. Bunları lütfen nadasa bırakın. MHP iktidar olmalı. MHP neden iktidar olmalı? Okullardan kaldırılan andımızı tekrar okutmak için iktidar olmalı, askeri kışlalardan indirilen kutsal bayrağımızı yeniden dalgalandırmak için iktidar olmalı, İstiklal Marşı okunurken ayağa kalkmayanları ayağa kaldırmak için iktidar olmalı.” şeklinde konuştu.

MHP Gürün İlçe Başkanı Osman Er ise iktidar partisinin seçim çalışmalarında kamu araçlarını kullandığını söyleyerek, “Allah’a şükür iktidar partisi gibi parayla, baskıyla kamu araçlarını kullanarak tüyü bitmemiş yetimin parasının yiyerek oy toplamıyoruz.“ dedi.

Konuşmaların ardından dualar eşliğinde seçim ofisinin açılışı gerçekleştirildi. Daha sonra Milletvekili Adayı Celal Dağgez ve beraberindekiler ilçe esnafını ziyaret ederek esnafın sorunlarını dinledi.

Editör: TE Bilisim