LAVANTA KOKULU KÖY LAVANTA KOKULU KÖY
Trabzon'da yapılan liseler arası bölge şampiyonasında birincilik kazanan Samsun Gazi Lisesi Futbol Takımı İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'ı ziyaret ederek sevinçlerini paylaştı.

Başkan Necattin Demirtaş'ı beden eğitimi öğretmeni Hasan Likoğlu ile birlikte ziyaret eden futbolcular ziyarette, katılacakları Türkiye Şampiyonası için destek istedi.

Kazandıkları kupalar ile gelen Gazi Lisesi futbolcuları ve spor öğretmeni Hasan Likoğlu, takım oyuncularını tanıtarak takım hakkında bilgi verdi. Trabzon’da düzenlenmiş olan Türkiye gruplar şampiyonasında birnci olma başarısının elde edilmesinde maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Başkan Demirtaş teşekkür eden Likoğlu, önümüzdeki süreçte İzmir'de gerçekleşecek olan Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazanan spor takımına ulaşım konusunda destek istedi. Spor ile meşgul olan bireylerin ahlaklı bir toplumun inşasının temelini oluşturduğunu ifade Başkan Demirtaş, Samsun'un adını turnuvalarda duyurulması için herkesin bu yükü omuzlaması gerektiğini belirtti.

Sosyal Belediyecilik anlayışıyla gençlerin spora yönlendirilmesi ve kötü alışkanlıklarından uzak kalması amacıyla sporu teşvik ettiklerini kaydeden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “Ahlaklı bir neslin yetişmesinde spor çok önemli bir faktördür. Belediye olarak geleceğimizin güvencesi çocuklarımızın kötü alışkanlıklardan uzak kalması amacıyla spor her alanda teşvik ediyoruz." dedi.

Ziyaretin sonunda futbolcuları kutlayan Başkan Demirtaş, Türkiye şampiyonası için Yalova'ya hareket edecek takıma başarılar diledi.

Editör: TE Bilisim