İETT’den zam açıklaması: Biletler maliyeti karşılamıyor İETT’den zam açıklaması: Biletler maliyeti karşılamıyor
Londra Belediye Meclis Üyesi ve Kent Konseyi Başkan Yardımcısı Saima Ashraf ve Birleşmiş Milletler Küresel Sağlık Danışmanı Dr. Tariq H. Cheema ve New Westminster Üniveristesi Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Tariq H. Cheema, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka’yı makamında ziyaret ederek, sağlık turizmi ve kentsel dönüşüm hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Sağlık turizmi faaliyetleri ve kentsel dönüşüm hakkında görüş alışverişinde bulunmak üzere Londra'dan gelen konuklarına ilçe ile ilgili bilgiler veren Belediye Başkanı Kamil Saka, Edremit’in, yer altı termal zenginlikleri ile sağlık turizmi açısından en uygun bölgelerden olduğunu kaydederek, “Sağlık turizmi alanında son yıllarda yeni tesisler, zincir oteller ilçemizde açılmaya başlandı. Binlerce kişi, sağlık turizminden faydalanmak için ilçemize geliyor. Bu alanda, ilçemize yeni yatırımların gelmesi ve yeni tesisler kazandırılması için, belediye olarak kolaylıklar sağlamaya hazırız” dedi.

Londra Belediye Meclis Üyesi ve Kent Konseyi Başkan Yardımcısı Saima Ashraf ise, sağlık turizminin hızla gelişen bir sektör olduğunu belirterek, bu alanda hızla gelişmekte olan Edremit ilçesinde yerinde görmek için ziyarette bulunduklarını söyledi. Birleşmiş Milletler Küresel Sağlık Danışmanı Dr. Tariq H. Cheema, insanların farklı kent ve ülkelere giderek hem tatil, hem de sağlık açısından şifa aradıklarını belirterek, Edremit’te sağlık turizmi alanında nelerin yapıldığını, yeni nelerin yapılabileceğini yerinde görebilmek için geldiklerini söyledi.Cihan

Editör: TE Bilisim