TRABZON'DA TEMEL'İN KARDEŞİNDEN DAHA İLGİNÇ HİKAYE! TRABZON'DA TEMEL'İN KARDEŞİNDEN DAHA İLGİNÇ HİKAYE!
Balıkesir Sanayi Odası (BSO)'nın mart ayında yapılması planlanan olağan genel kurulu öncesi, Turyağ Genel Müdürü iş adamı İsmail Uğur'un başkan adayı olduğu bildirildi.

'Balıkesir Değişim Platformu'ndan yapılan yazılı açıklamada, platformun acil bir ihtiyaçtan doğduğu belirtildi. Ticaret ve sanayi odalarının, Balıkesir'in ekonomik ve sosyal hayatı için önemli olduğuna dikkat çekilen açıklamada, şunlar kaydedildi: "Kalkınmaya, gelişmeye, değişmeye, dönüşmeye emek veren, ihracat yapan, istihdam sağlayan koca bir camiayı temsil eden ticaret ve sanayi odalarımız, çağı, dünyayı iyi okuyup zamanın hızına uymak durumundadır. Türkiye sınırlarını zorlarken geçen dönemin kurallarıyla oyuna katılmaya çalışmak, yerinde saymakla aynı anlamı taşımaktadır. Biz buna razı değiliz ve bizim gibi düşünenlere çağrıda bulunuyoruz. Sanayi ve ticaret odalarımızdaki yerleşik yapıyı değiştirelim. Genç, enerjik ve dinamik kadrolara bir fırsat tanıyıp Balıkesir'in geleceğine şanslı bir kapı açalım. Toplumun bütün kesimlerine kucak açıp, ticaret ve sanayi odalarını monologdan kurtaralım. Rekabet olsun, dinamizm gelsin."

Açıklamada, "Hayal ettiğimiz gelecek için Balıkesir'in değişim ihtiyacına cevap vereceğine inandığımız başkan adayımız İsmail Uğur'u kamuoyuna takdim ediyoruz." denildi.



Editör: TE Bilisim