MARAŞ'IN BAĞLARI ÖKSÜZ KALDI! MARAŞ'IN BAĞLARI ÖKSÜZ KALDI!
İzmir Eğitim Gönüllüleri Derneği (İZEGDER) tarafından yılın en başarılıları ödüllendirildi. 2012’nin enleri, "www.izegder.org" sitesinde yapılan anketle belirlendi. Ödül töreni ise Bornova Koleji'nde yapıldı. Törene DEÜ İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ömer Dumlu, Felsefe ve Din Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. İbrahim Emiroğlu, Bornova İlçe Müftüsü Muhammed İnceoğlu, Milli Eğitim müdürleri ve çok sayıda eğitim gönüllüsü katıldı.

Törende konuşan İZEGDER Başkanı Hüseyin Dönmez, “Birlik, beraberlik, kardeşlik duygularımızı kaybetmediğimiz sürece birçok problemin üstesinden gelmeyi başaracağız. Marifet, iltifata tâbidir. Dernek olarak, başarılı kişi ve kurumları teşvik etmek ve morallerini yükseltmek adına böyle bir organizasyon düşündük.“ dedi. Yılın en başarılı İzmir milletvekili seçilen AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema ise, “Ben de bir eğitim gönüllüsüyüm. Ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine eğitimciler çıkaracaktır. Ülkemize hizmet etmek için çıktığımız bu yolda gece gündüz koşuyoruz, koşmaya devam edeceğiz. Eğitimcilerin sorunlarını çözmek en önemli görevimizdir.” şeklinde konuştu.

Yılın siyasetçisi Ulema, gazetecisi Zaman muhabiri Ömer Oruç, yılın televizyonu Kanal 35, yılın işadamı Öztürk Bağcı, yılın sivil toplum kuruluşu Eğitim Bir Sen, en başarılı okul Bornova Koleji seçildi.

Editör: TE Bilisim