ELAZIĞ BELEDİYESİ BU HAKSIZLIĞI DÜZELTMELİDİR! ELAZIĞ BELEDİYESİ BU HAKSIZLIĞI DÜZELTMELİDİR!
İzmir İş Adamları Derneği (İZİAD) Makine Komitesi üyeleri, İstanbul Atılım İşadamları Derneği Makine Komitesi üyelerini ağırladı.

İZİAD Başkan Yardımcısı Muzaffer Şen, yaptığı açıklamada, "Dernek üyelerimiz, farklı sektör ve büyüklüklerden oluşmaktadır. Dolayısıyla hizmet şekilleri, istekleri ve beklentileri farklı olmaktadır. Bu beklentilere cevap verilebilmesi için yapılacak aktivitelerin de farklı olması gerekir. İşadamları, sektör olarak biraraya getirildiklerinde program memnuniyeti ve verim daha fazla olmaktadır." dedi. Başkan Yardımcısı Şen, sivil toplum kuruluşlarının kendini ifade ederek, temsil ettiği kesimin sesini duyurması ve problemlerin çözümüne katkı sağlaması açısından karşılıklı sektörel ziyaretlerin öneminin büyük olduğunu söyledi.

Marmara İş Hayatı Dernekleri Federasyonu (MARİFED) üyesi Atılım İşadamları Derneği Makine Komitesi Başkanı Süleyman Akar da daha fazla işbirliğine vurgu yaparak, bu tür sektörel etkinliklerin çok fayda sağladığını dile getirdi. İki derneğin faaliyet ve deneyimlerini birbirine aktarmasının önemine dikkat çekerek, işadamlarının sektörel komitelerde görev alması gerektiğini söyledi.

Buluşmada İZİAD Makine Komitesi üyesi 70 firmanın yetkilileri, diğer derneğin üyeleriyle ikili iş görüşmeleri yaptı.

Editör: TE Bilisim