YAĞMURDERE ESKİ DEĞİRMEN YAĞMURDERE ESKİ DEĞİRMEN
Ege ve Batı Akdeniz Sanayici ve İşadamları Federasyonu (ESİDEF) üyesi İzmir İş Adamları Derneği (İZİAD) üyeleri, Marmara İş Hayatı Dernekleri Federasyonu (MARİFED) üyesi İstanbul Atılım İşadamları Derneği üyelerini ağırladı. İki dernek üyelerinin görüşmelerinde ikili iş görüşmeleri de yapıldı.

İZİAD Başkan yardımcısı Muzaffer Şen, dernek üyelerinin farklı sektör ve farklı büyüklüklerden oluştuğunu belirterek, "Üyelerimizin, hizmet şekilleri istekleri ve beklentileri farklı. Bu farklı beklentilere cevap verilebilmesi için yapılacak aktiviteler de farklı olmalı. İş adamları sektör olarak bir araya getirildiklerinde program memnuniyeti ve verim daha fazla oluyor" dedi. Şen, sivil toplum kuruluşlarının kendilerini ifade ederek temsil ettiği kesimin sesini duyurması ve problemlerin çözümüne katkı sağlaması açısından karşılıklı sektörel ziyaretlerin önemine de vurgu yaptı.

Atılım İşadamları Derneği Makina Komitesi Başkanı Süleyman Akar ise daha fazla iş birliği yapılması gerektiğine değinerek, "Bu tür sektörel etkinlikler çok fayda sağlıyor. İki derneğin yapmış olduğu faaliyetler ve deneyimlerini birbirlerine aktarması çok önemli. İş adamları, sektörel komitelerde görev almalı" dedi. İzmir İş Adamları Derneği (İZİAD) makine komitesi üyesi 70 firma yetkilisi Atılım İşadamları Derneği üyeleri ile ikili iş görüşmeleri gerçekleştirdi. İZİAD Başkan yardımcısı Muzaffer Şen, Atılım İşadamları Derneği Makina Komitesi Başkanı Süleyman Akar'a plaket sundu.

Editör: TE Bilisim