Bariyerlere saplandı! İstanbul güne 'kilit trafik' ile uyandı Bariyerlere saplandı! İstanbul güne 'kilit trafik' ile uyandı
Samsun’da faaliyet gösteren Beyaz İnci Kadın Eğitim Kültür Derneği üyeleri ile Feza Eğitim Kurumları’na bağlı Özel Feza Berk Koleji Okul Aile Birliği bir araya geldi.

Beyaz İnci Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ayşe Yılmaz ve Feza Berk Koleji Okul Aile Birliği Başkanı ile yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette, kadınlara yönelik yapılabilecek çalışmalar ve faaliyetlerle ilgili fikir alışverişinde bulunuldu. Feza Berk Koleji Okul Aile Birliği Başkanı Esra Ertekin, “Dernek Başkanı Ayşe Yılmaz’a okul aile birliği olarak kadınlara ve ailelere yönelik yaptığınız çalışmaları yakinen takip ediyor ve çok anlamlı buluyor, çalışmalarınızda başarılar diliyoruz dedi. Dernek Başkanı Ayşe Yılmaz da Feza Berk Aile Birliği'ne ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek, "Kadınların hayatın her alanında aktif olması en büyük temennimiz. Bu bağlamda sizleri aktif çalışmalarınızdan dolayı tebrik ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” dedi.

Editör: TE Bilisim