ELAZIĞ BELEDİYESİ BU HAKSIZLIĞI DÜZELTMELİDİR! ELAZIĞ BELEDİYESİ BU HAKSIZLIĞI DÜZELTMELİDİR!
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği “9 Eylül İzmir’in Kurtuluşu 3. Yarı Maratonu” için geri sayım başladı. Bugüne kadar yerli ve yabancı 600’ün üzerinde sporcunun kayıt yaptırdığı 21.1 kilometrelik yarı maraton, 6 Eylül 2015 Pazar günü koşulacak. Cumhuriyet Meydanı’ndan başlayarak İnciraltı’ndaki Dokuz Eylül Üniversitesi Su ürünleri Fakültesi önünden dönülerek aynı yerde son bulacak yarı maratona 1995 doğumlu ve üstü, kulüp ve ferdi lisanslı sporcular katılabilecek.

Uluslararası Atletizm Federasyonları Birliği (IAAF) kurallarına uygun düzenlenen maratona katılan sporcuların sıcak havadan etkilenmemesi için belediye, bazı noktalara su ve sünger istasyonları kuracak. Yarı maraton büyük bay, büyük bayan ve veteran kategorilerinde koşulacak. Dereceye giren sporculara para ödülü verilecek. Büyükşehir Belediyesi, önceki yıllarda düzenlediği 9 Eylül Koşusu’nu, 2013 yılında kapsamını genişleterek yarı maratona çevirmişti.

Katılacak sporcular, 4 Eylül Cuma saat 18.00’e kadar "www.dokuzeylulyarimaratonu.com" adresinden kayıt yaptırabilecek. Yarışma hakkında ayrıntılı bilgi 538-835 07 85 ve 532-375 43 12 numaralı telefonlardan alınabiliyor.

Editör: TE Bilisim