Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var
Nevşehir’in Avanos ilçesine bağlı Bozca köyünün kadınları, ziyaretlerine gelen Kaymakam Mustafa Eldivan'dan işyeri talebinde bulundu.

Kaymakam Eldivan, köy ziyaretlerinde vatandaşların çeşitli talepleriyle karşılaşıyor. 2014 yılında yaptığı ziyaretlerde Altıpınarlı yaşlı dul köylüler, Eldivan aracılığıyla evlenme taleplerini dile getirerek yardım istemişti. Bu yıl ise Topaklılı kadınlar spor alanı yapılmasını, Aktepeli kadınlar köyün ağaçlandırılarak yemyeşil olmasını, Bozcalı kafeterya işletmecisi Hatice Nane ve Fatma Cevizli de elişi ürünlerini pazarlayacak bir girişimde bulunulmasını talep etti. Avanos Kaymakamı Eldivan, Topaklılı kadınlara 15 gün içerisinde spor yapabilecekleri bir alan sözü vermişti. Bozca köyü kadınlarını da girişimcilik ruhundan dolayı tebrik eden Eldivan, Nevşehir-Kayseri yoluna yakın, köy kuhtarlığına ait arazide bir satış yeri yapılacağı sözü verdi. Kaymakam Mustafa Eldivan, “Devlet olarak biz her zaman yardıma hazırız. Yeter ki siz isteyin.” dedi.

Editör: TE Bilisim