Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var
Milli Eğitim Bakanlığı'nın Fatih Projesi kapsamında lise 9. sınıf öğrencilerine yönelik başlatmış olduğu tablet bilgisayar dağıtımı, pilot uygulama kapsamında yer alan Kahramanmaraş’ta da başladı.

Proje kapsamında İMKB Süleyman Demirel Fen Lisesi ve Çukurova Elektrik Anadolu Lisesi’nde 170 öğrenci ile 80 öğretmene tablet bilgisayar dağıtıldı. Öğrenciler tablet bilgisayarlarını Vali Şükrü Kocatepe’nin elinden aldı.

    Konuyla ilgili açıklama yapan Kocatepe, öğrencilerin merakla beklediği tabletlerin Kahramanmaraş’ta bugün dağıtımına başlandığını söyledi. Öğrencilerin eğitimlerine tablet bilgisayarlarla devam edeceğini aktaran Kocatepe, “Milli Eğitim Bakanlığımızın başlattığı Fatih projesi kapsamında ilimize gönderilen tablet bilgisayarlarımızı 2 okulumuzdaki 9’uncu sınıf öğrencilerimize dağıtıyoruz. 250 adet bilgisayar gönderildi. Bunun 80 tanesi öğretmenlerimize, 170 tanesi de öğrencilerimize verilecek. Ayrıca ilimizdeki 47 okula bin 185 adet akıllı tahta geldi. Monte işlemi gerçekleştirilerek hizmete başladı. Tüm öğrencilerimiz modern sınıflarda eğitim öğretimlerine devam edecekler” diye konuştu.

    Öğrenciler ise kendilerine tablet bilgisayar dağıtılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bilgisayarların derslerdeki başarıyı arttıracağını kaydetti.

Editör: TE Bilisim