Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var
Kuşadası'nda faaliyetlerini sürdüren Kuşadası Arama Kurtarma Ekibi (KAKEB) Aydın'ın Yenipazar ilçesine bağlı Direcik köyünde köy halkına deprem eğitimi verdi.

Kuşadası ve çevresinde bulunan okullarda eğitim veren KAKEB, gerçekleştirdiği etkinlikte Aydın'ın Yenipazar ilçesine bağlı Direcik Köyü'nde köy halkına deprem konusunda eğitim verdi. Eğitimlerle ilgili konuşan KAKEB Başkanı Osman Özçam, Kuşadası ve çevresindeki okullarda deprem eğitimleri vermeye devam ettiklerini belirterek, "Direcik Köyü muhtarımızın isteği üzerine köylerine gittik ve burada bulunan köy kahvesinde köy halkına deprem hakkında bilgiler vererek sunumlar gerçekleştirdik. Bundan sonra hem köylerimizde hem de okullarımızda ki eğitimlerimize devam edeceğiz." dedi.

Direcik Köyü Muhtarı Emin Yiğit , "KAKEB'e teşekkür ediyoruz. İsteğimiz üzerine köyümüze gelerek bizleri bilgilendirdiler. Biz de Direcik Köyü olarak bir kurtarma ekibi oluşturmayı karalaştırdık. Bunun da kurulmasındaki öncülüğü ben üstleniyorum." diye konuştu.

Editör: TE Bilisim