TRABZON'DA TEMEL'İN KARDEŞİNDEN DAHA İLGİNÇ HİKAYE! TRABZON'DA TEMEL'İN KARDEŞİNDEN DAHA İLGİNÇ HİKAYE!
Şanlıurfa’nın Birecik ilçesi Halk Eğitim Müdürlüğü'nde(HEM) Karacadağ Kalkınma Ajansı 2013-2014 Bölge Planı hazırlıklar çerçevesinde çalıştay düzenlendi.

Tarım, sanayi, turizm ve sosyal politika konularının tartışıldığı çalıştaya Birecik Kaymakamı Fehmi Sinan Niyazi, İlçe Müftüsü Mekki Solmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Özçelik, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerinden Sadık Şahin, Birecik SYDV Müdürü Hasan Polat STK ile özel sektör temsilcileri katıldı.

İlçenin kalkınması adına ilçedeki problemler enine boyuna tartışılarak çözüm yolları üretildi. Birecik Kaymakamı Fehmi Sinan Niyazi yaptığı açıklamada, "Yeni dönem bölge planlarının, Türkiye 2023 hedeflerine hizmet etmek üzere, beşeri ve sosyal sermeyeyi, iktisadi ve kurumsal yapılar ile rekabet üstünlüğü bulunan alanlar tahlil edilerek, ilçemizde ortak kalkınma bilincini yükseltmek amacıyla toplandık. HEM’ deki bu toplantımız inşallah Birecik ilçemize ekonomik bakımından çok büyük yarar sağlar." şeklinde konuştu. Niyazi, "İlçemizde düzenlenen bu çalıştayda beyin fırtınası yapan tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum." dedi.

Editör: TE Bilisim