İETT’den zam açıklaması: Biletler maliyeti karşılamıyor İETT’den zam açıklaması: Biletler maliyeti karşılamıyor
Kahramanmaraş Elbistan Belediyesi, kar küreme aparatı ve otomatik tuzlama sistemi bulunan özel araç olmak üzere 3 yeni iş makinesini daha hizmete soktu

Elbistan Belediye Başkanı Durmuş Küçük, belediye personeli ile birlikte yeni alınan kamyonları tanıttı. Kar küreme ve otomatik tuzlama yapan aracın direksiyonuna geçen Başkan Küçük, toplam maliyeti 550 bin TL olan 3 kamyonla birlikte Elbistan Belediyesi’nin araç parkının sürekli genişlediğini ve modernleştiğini kaydetti. Kendi dönemlerinde Elbistan Belediyesi’nin araç parkına 43’üncü iş makinesini kattıklarının bilgisini veren Başkan Küçük; “Elbistanımızın kendi dönemimizde bu 3 adet kamyonla beraber 43’üncü aracını da kazandırmış bulunuyor. Cenab-ı Allah hayırlı uğurlu etsin. Hizmette daima ilk projelere imza attık. Belediyemiz hizmetine alınan kar küreme aracımız ancak Karayolları Müdürlüğümüz gibi Türkiye çapındaki büyük müdürlüklerde hizmet veren, önünde kar bıçağı bulunan ve arkasında da tuz atma makinesi bulunan bir kamyon. Çok güzel bir araç. Otomatik tuzlama yapıyor. Diğer ikisi de hizmet kamyonlarımız. Böylece araç sayımız 100’ü aşmış durumda.” diye konuştu.
Hizmet odaklı bir belediyecilik anlayışı ile hareket ettiklerini ve etmeye de devam edeceklerinin altını çizen Başkan Küçük, şu ifadeleri kullandı: “Sevinçliyiz, memnunuz. Bu sene memleketimizde pek kar yağmadı ama geçen yıl çok yağmıştı. Bu makinemiz de asfaltlarımıza zarar vermeden çalışma yapacak. Standardı gayet yüksek. Bizim anlayışımızda hizmet ve projeler önceliklidir. Yapabileceklerimiz ve yapmayı düşündüklerimiz öncelikli. Bizim gündemimiz memleketimize, Elbistan halkımıza ve güzide insanlarımıza hizmet oluşturmaktır. Sevgili halkımızın takdirlerine arz ediyoruz. İnşallah kazasız belasız çalışmalar temenni ediyoruz.”


Editör: TE Bilisim