Mardin’de yok böyle bir dava yaşanıyor! Mardin’de yok böyle bir dava yaşanıyor!
Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, il merkezine bağlı köylerle bazı ilçe köylerine ziyaretlerde bulundu. Vatandaşlarla selamlaşan başkan köylülerin sorunlarını dinledi.

Kars'ın Milliyetçi Hareket Partisi'nden (MHP) Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, yolu, suyu ve altyapısı olmayan köyleri ziyaret ediyor. Belediye Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Turgay Kaya'nın basınla paylaştığı ziyaretlerde başkana köylülerin ilgisinin büyük olduğu öğrenildi. Ziyaretlerin hafta sonu gerçekleştirildiğini paylaşan Kaya, "Gittiğimiz her bölgede büyük ilgiyle karşılanıyoruz. Bir şehrin belediye Başkanı köyleri geziyor, bu dikkat çekiyor. Köylümüzle sohbet ediyoruz. Sorunlarını diliyoruz. Dile getirilen sorunları başkanımızın danışmanları not alıyor." dedi.

Bu hafta sonu Belediye Başkanı ve diğer arkadaşlarıyla ilk olarak, merkeze bağlı Kümbet, Hınzırik, Masuccuk ve daha sonra Arpaçay ilçesine bağlı Telek, Polat ve Tomarlı köylerini ziyaret ettiklerini ifade eden Kaya, "Buralarda halkla kucaklaştık. Vatandaşları ve muhtarları dinledik. İlginç şeyler duyduk, bunları ilerde kamu oyuyla paylaşacağız. Ziyaretlerimizde Başkanımız Karaçanta; 'Gece gündüz demeden şehrimizin dört bir köşesine hizmet ulaştıracağız. Her gittiğimiz yerde çocuklarımızın isteklerini de göz önüne alıyoruz.' ifadeleriyle bu ziyaretlerin deam edeceğini belirtiyor." diye konuştu.

Editör: TE Bilisim