MARAŞ'IN BAĞLARI ÖKSÜZ KALDI! MARAŞ'IN BAĞLARI ÖKSÜZ KALDI!
Kars Projeleri ve Kalkınma Federasyonu Başkanı ve Vizyon 2023 Dergisi Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Güneş, Kars’ı sevmenin lafla olmayacağını, kalkınması için proje üretmek ve hayata geçirmek gerektiğini söyledi.

Kars’ta kahvaltılı toplantıda bir araya geldiği basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Güneş, Kars Projeleri ve Kalkınma Federasyonu olarak tüm sivil toplum kuruluşlarına proje üretmeye, birlikte proje geliştirmeye, hep beraber bu projeleri hayata geçirmeye hazır olduklarını açıkladı. Önlerine çıkacak veya çıkarılacak her türlü zorlukları göğüslemeye hazır olduklarını ifade eden Güneş, siyasi anlamda ön plana çıkanların proje üretmediklerini ve proje yapmak isteyenlere de engel olduklarını vurguladı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a sunduğu ve Başbakan’ın, ‘Bu projeyi hayata geçirmek lazım’ dediği projenin Kars’ta havada kaldığını aktaran Güneş, “Tüm olumsuzluklara rağmen bu projeyi hayat geçireceğiz ve istihdama kapı açacağız. Diğer taraftan 30 yıldan beri siyasetin içerisinde olmama rağmen hiçbir zaman Kars'tan siyasi beklenti içinde olmadım, bu amaçla proje üretmedim ve üretmedik. Tek derdimiz Kars’ın gelişmesidir." dedi.

Editör: TE Bilisim