MARAŞ'IN BAĞLARI ÖKSÜZ KALDI! MARAŞ'IN BAĞLARI ÖKSÜZ KALDI!
Kars'ta son günlerde etkisini artıran soğuk hava, zemheri ayı ile birlikte eksi 25 dereceyi buldu. Kars Meteoroloji yetkilileri, kar yağışı sonrası il genelinde aşırı soğukların etkili olduğunu ve gece hava sıcaklığının eksi 25 dereceye kadar düştüğünü, sabahın erken saatlerinde ise eksi 20 derecelerde seyrettiğini, öğle saatlerinde de eksi 13 derece olduğunu belirtti.

Öte yandan soğukların bu hafta boyunca gece saatlerinde sıfırın altında 18 ile 22 derece arasında seyredeceği, gündüz saatlerinde ise ortalama sıfırın altında 8 ile 11 derece olarak yaşanacağının tahmin edildiği belirten meteoroloji yetkilileri, ulaşımda sıkıntı yaşanmaması için kar lastiksiz ve zincirsiz yola çıkılmamasını, yollarda oluşacak buzlanmalardan dolayı sürücülerin daha dikkatli olmalarını hatırlatırken, çatıların saçaklarında oluşacak buz sarkıtlarına karşı ise yayaların dikkatli olmalarını istedi.

SOĞUKLARDAN ETKİLENMEYEN SARIKAMIŞ KAYAKSEVERLERİ BEKLİYOR

Öte yandan son yıllarda kayakseverlerin vazgeçilmezi olan Sarıkamış Bayraktepe Kayak Merkezi'nde ise kristal kar kar kalınlığı 125 santimetreyi buldu.
Editör: TE Bilisim