Bariyerlere saplandı! İstanbul güne 'kilit trafik' ile uyandı Bariyerlere saplandı! İstanbul güne 'kilit trafik' ile uyandı
Mersin’in Tarsus ilçe Kaymakamı Orhan Şefik Güldibi, eğitime adanmış hayatların kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, öğretmenlik mesleğinin insan odaklı bir meslek olduğunu söyledi.
Uzun yıllar Tarsus’ta ilkokul öğretmenliği yaptıktan sonra emekli olan İsmail Kürklü ve eşi Emine Kürklü’yü beraberinde İlçe Emniyet Müdürü Yaşar Aksoy ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sefa Demir ile birlikte evinde ziyaret eden Tarsus İlçe Kaymakamı Orhan Şefik Güldibi’ni eğitimin önemine bir kez daha dikkat çekti.
Kaymakam Güldibi,“Öğretmenlik mesleği, insan odaklı bir meslektir. Hammaddesi ve çıktısı insan olan çok önemli ve değerli bir meslektir. Okul öncesinden, üniversite mezuniyetine kadar geçen zamanı düşündüğümüzde, bir insanın yetişmesindeki en önemli sürecin öğretmenlerimiz tarafından kullanıldığını görürüz. Az öncede belirttiğim gibi temelinde insan olan bu kutlu meslek, her kesimin büyük saygı duyduğu onurlu bir meslektir. Bu mesleğe hayatını adamış, eğitim gönüllülerinin yani öğretmenlerimizin, ne denli önemli bir misyon üstlendiklerini çok iyi bilmemiz gerekir. Eğitime adanmış hayatlar bizim için çok değerlidir. Bugün burada, bu kutsal mesleğe yıllarca hizmet ederek, çok değerli öğrencilerin yetişmesine emek vermiş emekli öğretmenimiz İsmail Kürklü ve değerli eşi Emine Kürklü’yü ziyaret ederek bir kez daha teşekkür etmek istedik” dedi.
Ziyaretten oldukça duygulandığı gözlenen emekli öğretmen İsmail Kürklü ve eşi Emine Kürklü, Kaymakam Orhan Şefik Güldibi’ne ve misafirlerine çok teşekkür etti.

Editör: TE Bilisim