TRABZON'DA TEMEL'İN KARDEŞİNDEN DAHA İLGİNÇ HİKAYE! TRABZON'DA TEMEL'İN KARDEŞİNDEN DAHA İLGİNÇ HİKAYE!
Batman Sason Kaymakamı Bahadır Yörük, Şırnak Uludere'de mayına basarak gözünü kaybeden gazi er Ahmet Şahin’i evinde ziyaret etti.

    Sason Kaymakamı Bahadır Yörük, Belediye Başkanı Muzaffer Arslan, Garnizon Komutanı Binbaşı Sadık Gülecen ve İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Çağrı Dalayan ile birlikte, Sason ilçesine bağlı Geçitli köyünde ikamet eden gazi er Ahmet Şahin'i ziyaret etti. Gazi er ve ailesine devlet kurumlarının her zaman kendilerinin yanında oldukları mesajı verildi.

    Gazi er Ahmet Şahin ile sohbet eden Kaymakam Bahadır Yörük, gazilerin kutsal birer emanet olduklarını belirterek, ailelerin sorunlarını dinledi bir talepleri veya ihtiyaçları olup olmadığını sordu. Yörük, “Devletin sahip olduğu maddi ve manevi imkanlarla bu ailelere yalnız olmadıklarını hissettirmeye çalışıyoruz. Devletimiz ve milletimiz gazilerimize bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sahip çıkmaya devam edecektir. Gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.” dedi.

    Duygulu anların yaşandığı ziyaret sırasında gazi Ahmet Şahin ile sohbet eden protokol üyeleri, bu tür olayların bir daha yaşanmamasını diledi.

    Sason'un Geçitli köyünde yaşayan 3 çocuk babası gazi Ahmet Şahin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Bugün Kaymakamımız Bahadır Yörük ve beraberindeki heyet evime kadar gelip beni ziyaret etti, halimi-hatırımı ihtiyacımı sordular, beni yalnız bırakmadılar, bu ziyaret benim ve ailem için büyük bir onurdur, sağ olsunlar.” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim