TRABZON'DA TEMEL'İN KARDEŞİNDEN DAHA İLGİNÇ HİKAYE! TRABZON'DA TEMEL'İN KARDEŞİNDEN DAHA İLGİNÇ HİKAYE!
Adana’da bu yıl 6.’sı düzenlenen Çukurova Kitap Fuarı’nın son iki gününde Kaynak Kültür Yayın Grubu yazarları okuyucularıyla bir araya gelip kitaplarını imzalayacak.

Adana 6. Çukurova Kitap Fuarı sona yaklaşılırken okur-yazar buluşmaları da kitapseverlere keyifli anlar yaşatmaya devam ediyor. Fuarın son iki gününde Kaynak Kültür Yayın Grubu yazarlarından Ali Demirel ve Salih Gülen de kitaplarını imzalamak ve okuyucularla sohbet etmek için yayınevi standındaki yerlerini alacak. Cumartesi günü 1. Salon 304 numaralı stantta saat 14.00-16.00 saatleri arasında Ali Demirel, pazar günü de yine aynı yerde saat 13.00-17.00 saatleri arasında Salih Gülen kitapseverlerle buluşacak.

Çukurova Kitap Fuarı'na hem kültür hem de çocuk yayınları olarak iki ayrı stantla katılan Kaynak Kültür Yayın Grubu, Kaynak, Işık, Yitik Hazine, Şahdamar, Sütun, Define, Gonca, Muştu, Altınburç gibi alt markalarıyla birlikte kitaplarını sergilerken stantları gezen ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Fuarın ilk gününde Kaynak Kültür Yayın Grubu standını ziyaret edenlerin arasında Adana Valisi Hüseyin Avni Coş ve Adana Büyükşehir Başkanvekili Zihni Aldırmaz da vardı. TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde 15 Ocak’ta başlayan fuar pazar günü sona eriyor.

Editör: TE Bilisim