İETT’den zam açıklaması: Biletler maliyeti karşılamıyor İETT’den zam açıklaması: Biletler maliyeti karşılamıyor
Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Kültür Sanat Merkezi'nin açılış etkinlikleri Türk halk müziğinin güçlü sesi, usta sanatçı Musa Eroğlu konseriyle devam etti.

8 Mart Cuma günü TRT Akşam Sefası sanatçılarının verdiği konserle başlayan, ardından Çerkes Halk Dansları Topluluğu Elbruz ve Kutsi konserleriyle devam eden kültür sanat etkinlikleri Musa Eroğlu ile taçlandı. Konsere Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ve eşi Neşe Özhaseki başta olmak üzere büyükşehir belediyesinden bürokratlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Konser esnasında bir konuşma yapan konuk sanatçı Musa Eroğlu, salonu çok beğendiğini ifade ederek, "Başkanımızın akşam geleceğini söylediler, ama ben teşekkür etmeye gündüzden başladım. Kayseri’ye yakışır bir salon; emeği geçenlere, Sayın Başkan'a sevgilerimi saygılarımı sunuyorum. Çok teşekkürler.” dedi. Konserde usta sanatçı Musa Eroğlu, en güzel türkülerini Kayserili hayranları için söylerken konsere katılanlar oldukça keyifli bir akşam yaşadı.

Konser sonunda kısa bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Büyükşehir Belediyesi kültür sanat etkinliklerinin tüm hızıyla devam ettiğini belirterek, “Bugün usta, bize unutulmaz bir gece yaşattı. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Ellerine sağlık, yüreğine sağlık, gönlüne sağlık. İnşallah kendisiyle yaz ayında tekrar beraber oluruz. Biz bu müzik ziyafetine doyamadık. Kendisini bir daha da Kayseri’ye misafir edelim.” ifadelerini kullandı.

Konuşmasının ardından Başkan Özhaseki, Musa Eroğlu’na çiçek verdi.

Editör: TE Bilisim