Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var
Antalya Kepez Belediyesi, hizmet kalitesini yükseltmek amacıyla personeline yönelik halkla ilişkiler, iletişim ve çeşitli yasal düzenlemelerle ilgili eğitim veriyor.

Kepez Belediyesi’nin personeline yönelik yıllık hizmet içi eğitim programının Mart 2013 dönemi başladı. Eğitim programı, işbirliği protokolü imzalanan Bilişim Eğitim ve Kültür Araştırma Derneği (BEKAD) desteği ile yapılıyor. İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün organize ettiği eğitim çalışmasıyla belediye personelinin, iletişim, insan ilişkileri ile çeşitli yasal mevzuatlarla ilgili bilgilendirilmesi amaçlanıyor. Belediye meclis salonunda verilen ve 6 gün sürecek eğitim programının ilk gününde çalışanlar, 'iletişim' konusunda bilgilendirildi.

Çukurova Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr Mustafa Gündüz, belediye personeline halkla ilişkiler, iletişim teknikleri, insan ilişkileri konularında seminer verdi. Kepez Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Hüseyin Kuzuoğlu da Gündüz’e çiçek takdim ederek teşekkür etti.

Eğitim programının diğer oturumlarında, resmi yazışma kuralları ve arşiv depolama sistemi, 5393 sayılı Belediye Kanunu ile diğer ilgili mevzuat, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu, Kamu İhale Mevzuatı konuları ele alındı.

Eğitim seminerine İmar ve Şehircilik, Mali Hizmetler, Emlak ve İstimlak, Halkla İlişler, Fen İşleri, Park ve Bahçeler, Zabıta, Sağlık İşleri, İnsan Kaynakları ve Eğitim ile Hukuk İşleri müdürlüğü çalışanları katıldı.

Editör: TE Bilisim