BAYBURT'TA HÜZÜN VERİCİ SAHNE... BU GİDİŞ NEREYE? BAYBURT'TA HÜZÜN VERİCİ SAHNE... BU GİDİŞ NEREYE?
Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçe halkına devlet hastanesi ile 2 tane ağız ve diş sağlığı merkezinin müjdesini verdi.
    
    Kepez Belediyesi Meclisi’nin ocak ayı devam toplantısında konuşan Tütüncü, Antalya’nın diş hastanesi ihtiyacına yönelik, Ahatlı Mahallesi’nde tesis yapılacağını söyledi. Tesisin yapılacağı alandaki mülkiyet problemlerinin halledildiğini bildiren Tütüncü, “Bölgemize ikinci bir ağız ve diş sağlığı merkezi yapılmasına yönelik bir girişim başlatıldı.” dedi.

Güneş Mahallesi’nde yeni bir diş hastanesi yapılmasıyla ilgili gerekli imar plan tadilatları yapıldığını ifade eden Tütüncü, “Bir hastane, 2 tane ağız ve diş sağlığı merkezi ile Kepez Antalya’nın sağlık yatırımında ayrıcalık kazanmış bir bölgesi haline gelecek.” diye konuştu.

    Kepez’e yapılacak hastane ile ilgili de bilgi veren Tütüncü, şunları söyledi: “300 yataklı ciddi bir devlet hastanesi yapılıyor. Hastanenin yatak kapasitesinin 400 veya 500’e çıkarılabileceği de ifade edildi. Hastanenin projesini de gördüm. Son derece modern, güzel bir hastane ortaya çıkıyor. İnşallah kısa bir zaman içerisinde temeli atılacak ve hızlı bir şekilde tamamlanacaktır.”

Tütüncü, yapımına başlanılan kongre ve sergi merkezinin ise Antalya’ya prestij kazandıracağını belirtti.

Editör: TE Bilisim