YAĞMURDERE ESKİ DEĞİRMEN YAĞMURDERE ESKİ DEĞİRMEN
Büyük Birlik Partisi(BBP) Manavgat İlçe Başkanı Mehmet Çayır, Danıştay'ın, Kimse Yok Mu Derneği'nin izinsiz yardım toplam yetkisinin Bakanlar Kurulu kararıyla elinden alınmasının önüne geçilmesine yönelik verdiği kararın siyasi keyfiliğe tokat gibi cevap olduğunu söyledi.
BBP'li Çayır, yaptığı açıklamada, 17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonu sonrası ortaya çıkan yolsuzluk ve hırsızlığı örtbas etmek için gündem değiştirmeye yönelik hayali düşmanlar ürettiğini kaydetti.
Dünün toplumu dizayn etmede söylenen irtica sözünü bugün cemaate yönelik paralel yapı yalanıyla siyasi iktidar tarafından toplum mühendisliği yapıldığını belirten Çayır, kin, nefret, garaz, haset,çekememezlik ve beyinlerinin bir köşesinde gizli ajandaları olanların hangi algı operasyonu yaparsa yapsın uzun süre yalana bağlı ülkeyi yönetmelerinin imkansız olduğunu söyledi.
Ülke gündemiyle ilgili bir restoranda açıklamada bulunan Çayır, kin, nefret, gayz, çekememe ve haset sahibi siyasi iktidarın 'niye biz değilde onlar' düşüncesine bağlı içten içten dolan kinlerini bir yardım kuruluşuna kadar kusarak gösterdiklerini anlatan Çayır, "Çok şükür ki Danıştay, siyasi iktidarın, Kimse Yok Mu Derneği'ne yaptıkları kine bağlı zulme geçit vermedi. Danıştay, dernekle ilgili kararını oy birliğiyle vererek siyasi iktidara keyfi uygulama yapamazsın diye ders verdi. Kimse Yok Mu Derneği'ne yapılan bu zulmü bu millet unutmayacak. Bu kararı alanlar tarihe isimleri kara bir leke olarak geçecek. " dedi.

Editör: TE Bilisim