Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var
Zonguldak’ın Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı trafik polisleri, ilçenin değişik noktalarında denetimlerini sürdürüyor.

Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli trafik polisleri, kırmızı ışık uygulaması yaptı. Polisler ayrıca ticari taksileri de denetledi. Görevli memurlar Çetin Apatay Bulvarı üzerinde kameralı polis otosu ile denetime çıktı. Yol kenarına park eden polisler, kamera ile trafik ışıklarında kayda girdi. Kırmızı ışığa rağmen çok sayıda sürücü trafik lambalarına riayet etmedi. En ilginci ise bir sürücü kursu otomobilinin de kırmızı ışıkta geçmesiydi. Trafik polisleri kırmızı ışıkta geçen sürücülere 166 lira cezai işlem uyguladı ve sürücüleri trafik kurallarına uymaları konusunda uyararak gönderdi.

Öte yandan çarşı merkezi eski Hükümet Kavşağı'nda da ticari taksiler üzerinde denetim yapıldı. Sürücülerin evrakları kontrol edildi. Ticari taksi denetiminde denetlenen 8 ticari taksiden eksik evrakı bulunan olmadı. Yetkililer denetimlerin devam edeceğini, vatandaşın can ve mal güvenliği sağlamak için uygulamaların süreceğini belirtti.

Editör: TE Bilisim