BAYBURT'TA HÜZÜN VERİCİ SAHNE... BU GİDİŞ NEREYE? BAYBURT'TA HÜZÜN VERİCİ SAHNE... BU GİDİŞ NEREYE?
Trabzon’un Vakfıkebir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Bir Bilen Ben Olmak İçin Ben de Okuyorum’ adlı ortaokullar arası kitap okuma bilgi yarışmasında Hamzalı Köyü Ortaokulu birinci oldu.

Vakfıkebir Gençlik Merkezi Çok Amaçlı Salonu’nda düzenlenen bilgi yarışmasına Atatürk, Büyükliman, Ballı, Çavuşlu, Cumhuriyet, Deregözü, Fevziye, Hamzalı, Osman Tan ve Yalıköy ortaokulları katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından slayt gösterilerinde bulunuldu ve ardından bilgi yarışmasına geçildi. Toplam 20 sorunun sorulduğu yarışmayı 170 puanla Hamzalı Köyü Ortaokulu birinci oldu. Yarışmada 160’ar puan alan Fevziye ve Deregözü ortaokullarına yedek sorular soruldu. Yedek sorular sonunda Fevziye Köyü Ortaokulu 170 puanla ikinciliği, Deregözü Ortaokulu ise 160 puanla üçüncülüğü elde etti. Yarışma sonunda birinci gelen okulun öğrencilerine 300,TL ikinci gelen okulun öğrencilerine 225 TL ve üçüncü gelen okulun öğrencilerine ise 150’şer TL para ödülü verildi.

        Vakfıkebir Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Vakfıkebir İlçe Milli Eğitim Müdürü Şahin Işık ve İlçe Emniyet Müdürü Hakan Altınkaya tarafından dereceye giren okulların öğrencilerine ödülleri verildi.

Editör: TE Bilisim