İETT’den zam açıklaması: Biletler maliyeti karşılamıyor İETT’den zam açıklaması: Biletler maliyeti karşılamıyor
Kızılay Ağrı Şubesi yetkilileri, Doğubayazıt ilçesinde meydana gelen selden mağdur olan ailelere ulaşarak ihtiyaçlarını gidermeye çalıştı.

Geçtiğimiz günlerde Ağrı'nın Doğubayazıt ilçe merkezi ile köylerinde yağış sele yol açmış, çok sayıda ev tahrip olmuş ve hayvanlar telef olmuştu. Özellikle ilçeye bağlı Suluçem köyü sakinleri, selden çok etkilenmiş, birçok ev kullanılmaz hale gelmişti.

Kızılay Ağrı Şubesi yetkilileri ve üyeleri, Suluçem köyünde mağdur olan vatandaşlara ulaştı. Şube Başkanı Fahrettin Selçuk, Suluçem köyünün tahribatının daha ağır olduğunu ifade etti. Selçuk, "Selzede vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Gerçekten bu köyümüz selden en çok zararı görendir. Birçok ev kullanılmaz hale gelmiş. Yaralar yavaş yavaş sarılmaya başlanmış. Tabi köydeki her ev bu tahribatı yaşamamış. Ekseriyet 20 ev tahrip olmuş durumda. Biz, Kızılay Ağrı Şubesi olarak, selden zarar gören 20 ailemize kumanyalarımızı teslim ettik. Bunun yanında içecek su, ekmek, mutfak seti, set üstü ocak da teslim ettik. İnşallah ilimiz ve tüm vatandaşlarımız böyle bir afat ile karşı karşıya gelmezler." dedi. AFAD İl Müdürlüğü ise selzedelere barınabilecekleri çadır, yatak ve bazı kullanılabilecek malzemeler teslim etti.
Cihan

Editör: TE Bilisim