Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var
Mersin’in Silifke ilçesinde hizmet veren Türk Kızılayı Mükerrem Toker Aşevi, Türkiye’deki ve yereldeki gönüllü bağışçılarına yardımlarından dolayı teşekkür etti.

Silifke Kızılay Şube Başkanı Mustafa Beceren yaptığı açıklamada, hayırsever Mürüvvet Türkili öncülüğünde yerel imkanlar ve Kızılay Genel Başkanlığı'nın destekleriyle beş katlı olarak yapılan binanın zemin ve birinci katında aşevi olarak hizmet verdiklerini, otogar civarı Ayatekla Otel yanında bulunan aşevinde yemek dağıtımları yaptıklarını belirtip şunları söyledi: "Türk Kızılayı Silifke Şubesi olarak 10 yıldır Ramazan aylarında evlere teslim sefer taslarıyla sıcak yemek dağıtımı yapıyoruz. Silifke’nin 13 mahallesinin 9’una ulaşabiliyoruz. 12 ay boyunca 300 kişi ve Ramazan boyunca her gün yaklaşık bin 200 kişiye iftar yemeği verdik. Aşevinde 46 kişilik gönüllü ekibimiz yemek dağıtımını yaptı. Yerel olarak 46 gönüllü 74 ayni bağışçı, 69 nakdi bağışçı ile toplam 32.476,30.- TL bağışla Ramazan ayında 1300 kişiye evinde teslim, diğer günlerde ise 300 kişiye sıcak yemek hizmeti verilmeye devam ediyoruz. Bu hizmet yerel bağışçılarımızın yanı sıra Kızılay Genel Merkezimiz, Silifke Belediye Başkanlığı, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığının da destekleriyle yılın on iki ayı devam etmektedir. Türk insanının merhamet eli olan Türk Kızılayı sizlerden aldığını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmada gereken hassasiyetleri göstermektedir. Türkiye genelindeki ve yereldeki bağışçılarımıza ve gönüllülerimize maddi ve manevi desteklerinden dolayı Kızılay ailesi olarak teşekkür ediyoruz.” dedi.

Editör: TE Bilisim