LAVANTA KOKULU KÖY LAVANTA KOKULU KÖY
Ordu ilinde ilköğretim okullarının katıldığı 5, 6, 7 ve 8. sınıflar düzeyinde 23 Ocak'ta yapılan deneme sınavının sonuçları açıklandı. Sonuçlara göre Akkuş Kızılelma Ortaokulu öğrencileri il geneli başarılı sonuçlar elde etti.

Okul Aile Birliği Başkanı Ali Altun, “Okulumuz öğrencileri Ordu ili genelinde önemli sonuçlar alarak bizleri gururlandırdılar. Bazı sınıf seviyelerinde ise beklentimizin altında olan sonuçlar, öğrencilerimizin kendilerini değerlendirmeleri ve bundan sonraki çalışmalarına yön vermeleri açısından ise faydalı olacaktır. Tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor ve başarılarının artarak devam etmesini diliyoruz. Bu başarıları öğrencilerimize kazandıran değerli öğretmenlerimizi de kutluyoruz.” dedi.

Başkan Altun derece yapan öğrencilerin isimlerini ve derecelerini ise şöyle açıkladı: “Yedinci sınıflarda öğrencimiz İrem Su Gürsül okulumuzda ve Akkuş ilçesinde 1. olarak düzenli ders çalışmasının karşılığını almıştır. Yedinci sınıflara sınava toplamda katılan 10684 öğrenci arasından Sedanur Demirci Akkuş ilçe 1.’si ve Ordu il 36.’sı, Esra Demirci Akkuş ilçe 2.’si ve Ordu il 94.’sü, Özcan Demirci Akkuş ilçe 4.’sü, Burcu Efil Akkuş ilçe 6.’sı olmuştur. 8. sınıflarda ise Selma Tamcı Akkuş ilçe 2.’si, Merve Demirci Akkuş ilçe 4.'sü, Cemal Demirci Akkuş ilçe 6.'sı, İlker Demirci Akkuş ilçe 7.’si, Sevcan Demirci Akkuş ilçe 8.'si olmuşlardır.”

Editör: TE Bilisim