TRABZON'DA TEMEL'İN KARDEŞİNDEN DAHA İLGİNÇ HİKAYE! TRABZON'DA TEMEL'İN KARDEŞİNDEN DAHA İLGİNÇ HİKAYE!
Antalya Konyaaltı Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde 3 yılda 674 köpek, 85 kedi sahiplendirildi. Konyaaltı Belediyesi tarafından Çakırlar Mahallesi’nde 13 bin 600 metrekarelik alan üzerine yapılan Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi gelen sahipsiz hayvanların her türlü bakım ve tedavilerinin yapılıyor.

    Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Birçok belediye tarafından örnek alınan Merkezimizde 150 köpek, 50 kedi odası, karantina alanları, 4 operasyonun aynı anda yapılabileceği ameliyathane, hizmet ofisleri, hayvan gezi alanları ve park bulunuyor. 2 veteriner 8 bakıcının hizmet verdiği merkezimize 3 yılda 1976 sahipsiz hayvan kabul edildi." dedi.

    Böcek, bu hayvanların bin 500'üne cerrahi müdahalede bulunulduğunu, 2 binine kuduz aşısı ve 800'üne karma aşı yapıldığını açıkladı. Muhittin Böcek, kısırlaştırılan, aşı ve tedavisi yapılan hayvanların bir kısmını doğal ortamlarına bırakıldığını 674 köpek ve 85 kediyi ise sahiplendirildiğini belirtti.

Editör: TE Bilisim