Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var
Konyaaltı Belediyesi, Siteler Mahallesi kapalı pazar yerinde yıkım çalışmalarına başladı. 1998 yılında yapılan Siteler kapalı pazar yerinin ekonomik ve mekanik ömrünü tamamladığı için ihtiyaca cevap veremediğini açıklayan Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, yeni yapılacak kapalı pazar yerinin modern ve çok amaçlı kullanılacağını söyledi.

Yıkım çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Böcek, "6830 metre karelik kapalı alana sahip Antalya’nın en eski pazarlarından biri olan Siteler kapalı pazar yerimiz hem görsel hem de işlevsel olarak bazı sıkıntılara neden oluyordu. Vatandaşlarımızın sağlıklı, çağdaş ve düzenli bir ortamda alışverişlerini yapabilmeleri için geçtiğimiz aylarda ihalesini yapmıştık. Sözleşmenin imzalanmasından sonra vakit kaybetmeden yıkım çalışmalarına başladık. Çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor." dedi. Yıkımın ardından yer tesliminin yapılacağını belirten Başkan Böcek, "120 gün sonra esnaf ve vatandaşlarımızın beğenisini kazanacak içinde, zabıta, bay bayan mescit, tuvalet, kurban kesim merkezi ve çay ocağının bulunacağı yeni kapalı pazar yerimizi hizmete açacağız." dedi.

Başkan Böcek, 400 pazarcı esnafının hizmet vereceği yeni pazar yerinin yaklaşık bir buçuk trilyona mal olacağını söyledi.

Editör: TE Bilisim