TRABZON'DA TEMEL'İN KARDEŞİNDEN DAHA İLGİNÇ HİKAYE! TRABZON'DA TEMEL'İN KARDEŞİNDEN DAHA İLGİNÇ HİKAYE!
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) milletvekili adayı Süleyman Korkmaz, köylünün durumunun perişan olduğunu belirterek, “Köylü, MHP iktidarı ile yine milletin efendisi olacak. Köylü üretecek, köylü ekmek parası için doğduğu toprakları terk etmek zorunda kalmayacak. Doğduğu topraklarda yine eskisi gibi doyacak, kazanacak” dedi.

Seçim çalışmalarına ilçeler ve kent merkezinde tüm hızıyla devam eden MHP milletvekili adayı Süleyman Korkmaz, AKP iktidarı döneminde köylünün de toplumun diğer tüm kesimleri gibi unutulduğuna dikkat çekti. İlçe ziyaretlerinde ilçelerin, köylerin yani şimdi mahallelerin göç vermeye devam ettiğini, iktidarın ise bu göçü önleyeceğine seyretmekle yetindiğini belirtti. AKP İktidarının yıllardır köylüyü unuttuğunu vurgulayan Korkmaz, “Köylü vatandaşın bunlar için önemi yok. Çünkü bunlar yerliler için çalışıyor. Bakın merkeze tüm köşe başlarını yerliler kapmış. Köylüleri gören yok. Sürekli öteliyorlar, sürekli hor görüyorlar. Ama artık köylü vatandaşlarımız da her şeyin farkına vardı. Kendilerini oy deposu olarak görenlere karşı tepkisini 7 Haziran’da sandıkta verecek. Kendisini aldatan, kandıran, oyalayan AKP iktidarından hesap soracak” diye konuştu.

'13 SENEDİR KÖYLÜ AKP’DEN HİZMET BEKLİYOR'

Kendisinin de köy çocuğu olduğunu ve köylere yatırımın olmadığını kendi köyünde de yaptığı diğer ziyaretlerle de yerinde gördüğünü kaydeden Korkmaz, “Bunların köylüden haberi yok. Köylü ne yer, ne içer düşünmüyorlar. Tek gayeleri var kendi cepleri, kendi yandaşları. Zaten istikrardan da anladıkları bu. 13 senedir benim köyüme de tek çivi çakılmış değil. Bunu seçim çalışmaları kapsamında gittiğimiz ilçelerde, eski beldelerde, köylerde de görüyoruz. Bu nedenle bir olalım, diri olalım. Bu yapılanların hesabını soralım.” şeklinde konuştu.

'ÇİFTÇİMİZİ KORUYACAĞIZ'

Gittikleri her yerde MHP'nin coşkuyla karşılandığını ve milletin kurtuluşu MHP'de gördüğünü belirten Korkmaz, çiftçilere sağlanacak devlet desteği ile ürünün arz ve talebini dikkate alacaklarını ve bununla birlikte üreticinin yoksulluğunu ortadan kaldıran, refah artışı sağlayan, girdi maliyetlerini azaltan, üretim maliyeti ve ürün fiyatı dengesini gözeten ve bunun yanı sıra afete karşı da çiftçisini koruyan bir anlayışla hizmet etme sözü verdiklerini söyledi.

'MHP, KÖYDEN KENTE GÖÇÜ ÖNLEYECEK'

Vatandaşlara seslenen MHP Milletvekili adayı Süleyman Korkmaz, şunları söyledi: “Artık yeter, ses çıkaralım. Bu despot, baskıcı, adaletsiz düzene karşı birlikte olalım. Onlara gücümüzü gösterelim, biz buyuz diyelim. Titresinler, kendilerine gelsinler. Artık ‘ceketimizi assak, kazanırız’ demesinler. Eğer MHP iktidar olursa, köylünün yüzü gülecek. Köylü üretecek, köylü evini terk etmeyecek. Doğduğu yerde hayatını sürdürecek. Başka yerlere göç etmeyecek. MHP, kentlere göçü de önleyecek. Tarım ve hayvancılığı destekleyici projeleri ile köylüye şifa olacak. Mazot çiftçimize 1 lira 75 kuruş olacak. Bunun yanında hayvancılıkta önemli bir projemiz daha var. Örneğin besicimize 300 koyun ile yemi devlet tarafından verilecek. Besici kazandıkça sayısı artan koyunlardan devletin verdiği pay daha sonra yani 2 yıl sonra alınacak ve bir başka besiciye verilecek. Böylece bir yardımlaşma, paylaşma faaliyet gibi herkes üretecek, işinin sahibi olacak. Buradaki amaç hem besicinin, üreticinin desteklenmesi hem de ülkemize artık yurt dışından ne olduğu belli olmayan etlerin girmemesi. Böylece vatandaşlarımız da sağlıklı ete kavuşacak. Hem vatandaş hem de besicimiz yani köylümüz kazanacak. Koyunculuğu da böylece geliştireceğiz.”

Editör: TE Bilisim