Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili adayı Süleyman Korkmaz, AKP’nin 'istikrar' yalanının arkasına sığınarak vatandaşı aldattığını ifade ederek, “Evet istikrar var ama bu istikrar millette değil, AKP’li yandaşlar ve Bilal’in gemiciklerinde var. Parsel parsel satışlarda istikrar var. Yalanda, yolsuzlukta, adaletsizliklerde, talanda istikrar var. Ama iş millete gelince, milletin aşında, işinde istikrar yok.” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili adayı Süleyman Korkmaz, Talas’a bağlı Çömlekçi ve Koçcağız Mahalleleri’nin yanı sıra Talas Tanıtım, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne ziyaretler gerçekleştirerek, hem vatandaşların sorunlarını dinledi hem de partisinin projelerini anlattı. 7 Haziran seçimlerine az bir sürenin kaldığını belirten Korkmaz, vatandaşlardan destek istedi.

AK PARTİ’nin 'istikrar bozulmasın' yalanı ile vatandaşı kandırdığını ve algı oluşturma gayreti içerisinde olduğunu ifade eden Korkmaz, “Allah aşkına ülkede istikrar mı var. 2008’den beri Türkiye yerinde sayıyor. Bunu biz değil iş çevrelerinin temsilcileri söylüyor. Ne diyor; Kayserili olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu. Diyor ki; 'Türkiye orta gelir tuzağına düşmüş durumda, ülke yerinde sayıyor’ Yani ekonomi de iyiye gitmiyor, diye isyan ediyor. Bunun yanında milletin ve ülkenin borcu kat be kat artmış. İnsanlar bankalara borçlu hale gelmiş. Vatandaşın evinin kapısına haciz memurları dayanıyor” dedi.

'VATANDAŞIN KREDİ KARTI BORCU 316 MİLYAR TL’Yİ AŞMIŞ BU MU İSTİKRAR?'

AK PARTİ’nin istikrar yalanına sığınarak vatandaşı kandırmak için her yolu denediğini belirten Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayı Süleyman Korkmaz, “Rakamlar her şeyi anlatıyor. O beğenmedikleri 2002 yılında bile ülke bu kadar çaresiz, umutsuz ve kötü değildi. Örneğin 2002 sonunda cari açık, 0.6 milyar dolardı. Şimdi ise 65 milyar seviyesinde. 2012 yılında brüt iç borç 2002 sonunda 155.2 milyar TL iken, 2014 sonu ramaklarına göre 412.4 milyar TL’ye ulaşmış durumda. AKP döneminde işsizliğin çift haneyi, yani yüzde 10’un üzerini gördüğü yıl sayısı dokuz. 2002 sonunda vatandaşın 6.4 milyar TL bireysel kredi ve kredi kartı borcu vardı. Son rakamlara göre ise vatandaşın bireysel kredi ve kredi kartı borcu 316 milyar TL’yi aşmış durumda. Bu mu istikrar? Buna istikrar denmez bu olsa olsa ekonomik ve siyasi iflastır.”

EVET İSTİKRAR VAR AMA BU İSTİKRAR MİLLETTE DEĞİL, AKP’Lİ YANDAŞLAR VE BİLAL’İN GEMİCİKLERİNDE VAR”

“AKP’nin istikrardan anladığı koltuklarını kaybetmemek, yandaşlarını daha da zengin etmek” diyen Korkmaz, “Eğer istikrar aranıyorsa evet var. Ne de istikrar var! AKP’nin zenginleşen yandaşlarında istikrar var. Havuz medya sahiplerinin servetlerinde istikrar var. Bilal’in gemiciklerinde istikrar var. Parsel parsel satışlarda istikrar var. Yalanda, yolsuzlukta, adaletsizliklerde, talanda istikrar var. Ama iş millete gelince istikrar yok. Yokluk var, yoksulluk var, işsizlik var.” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim