ELAZIĞ BELEDİYESİ BU HAKSIZLIĞI DÜZELTMELİDİR! ELAZIĞ BELEDİYESİ BU HAKSIZLIĞI DÜZELTMELİDİR!
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili adayı Süleyman Korkmaz, Talas ilçesinde bulunan Fatma Hasçalık Ortaokulu'nda düzenlenen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı'na katıldı. Stantları gezen ve öğrencilerden projeleri hakkında bilgi alan Korkmaz, “MHP, en büyük yatırımını ihmal edilen gençlerimize ve eğitimine yapacak. Onlar hem ülkemizin geleceğidir” dedi.

TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı, Talas Fatma Hasçalık Ortaokulu bahçesinde açıldı. Fuarın açılışına, Talas Kaymakamı Zekeriya Güneş, Talas İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhittin Aydoğan, MHP Kayseri Milletvekili adayı Süleyman Korkmaz, okul idarecileri, öğrenciler ve velileri katıldı. Etkinliğin açılışında konuşan Okul Müdürü Oğuz Öz, okulda öğrenilenlerin hayata aktarılmasına büyük önem verdiklerini belirterek, fuarda bunun bir yansımasının görüleceğini kaydetti.

Talas İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhittin Aydoğan ise ilçede eğitim seviyesinin yüksek olduğunu ifade ederek, TEOG sınavlarında birinci ve ikincilik elde ettiklerini söyledi. Aydoğan, TÜBİTAK fuarlarının Talas'ta bulunan başka okullarda da açılacağını dile getirdi. Öğrencilerin hazırladığı müzik dinletisinin ardından TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’nın açılışı gerçekleştirildi. Açılışın ardından davetliler, stantları tek tek dolaşarak öğrencilerden hazırladıkları çalışmalar hakkında bilgi aldı.

KORKMAZ’IN KIZI AYBALA DA PROJESİYLE FUARA KATILDI

Diğer yandan kızı Aybala Korkmaz'ın da projesiyle katıldığı TÜBİTAK fuarını, eşi Ayla Korkmaz ile gezen ve öğrencilerden projeleri hakkında bilgiler alan MHP milletvekili adayı Süleyman Korkmaz, kızı Aybala Korkmaz'ın standında duygulu anlar yaşadı. Korkmaz, tüm statları gezerek, öğrencilerle projeleri hakkında sohbet edip, tebrik etti. Öğrencilerle hatıra fotoğrafları da çektiren Korkmaz, TÜBİTAK Proje Koordinatörü Hakan Özel'den de fuarın hazırlanış aşaması hakkında bilgi aldı.

'GENÇLERİMİZLE GURUR DUYUYORUZ, MHP İKTİDARINDA GENÇLER DE KAZANACAK'

Süleyman Korkmaz, gençlerin yaptıkları projelerle gurur duyduğunu belirterek, şunları söyledi: “Fırsat verildiğinde gençlerimizin yapamayacağı şey yok. İşte bu fuarda bunun en açık göstergesi. Yeter ki biz gençlerimize yani geleceğimize güvenelim ve onlara bu alanlarda yapacakları çalışmalarda kolaylıklar tanıyalım. MHP iktidarında eğitim ve bilim alanında gençlerin önünü açacağız. Bilimsel faaliyetlere destekler sağlayarak, bu alanda ülkemizin muasır medeniyetler seviyesinde yer almasını ve daha da ileriye doğru yol almasını sağlayacak çalışmalar yapacağız. MHP gençlerin her zaman yanındadır. MHP iktidarında gençlerin fırsat eşitliği çerçevesinde eğitim imkanlarından yararlanmaları sağlanacak. Eğitim düzeyi yükseltilecek ve gençlerin aldıkları eğitimin onları çağın şartlarına hazırlamasına önem verilecek. Gençler, ilköğretim ve orta öğretim kademesindeki yönlendirme çerçevesinde ve yetenekleri ölçüsünde istedikleri bölümde yüksek öğretime devam etme imkanına kavuşacak.”

Editör: TE Bilisim