BAYBURT'TA HÜZÜN VERİCİ SAHNE... BU GİDİŞ NEREYE? BAYBURT'TA HÜZÜN VERİCİ SAHNE... BU GİDİŞ NEREYE?
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri milletvekili adayı Süleyman Korkmaz, bazı çevrelerin “MHP iktidar olursa yardımları kesecek” şeklinde kamuoyunda algı oluşturmak istediğini ve yalan yanlış iddialarla da MHP’nin yükselişini engellemek istediğini açıkladı. Korkmaz, “MHP iktidarında yardımların kesilmesi gibi bir durum söz konusu değil. MHP daha insani, ihtiyaçların karşılanacağı miktarlarda yardımlar yapılmasını sağlayacak” dedi.

Seçim çalışmalarına devam eden MHP milletvekili adayı Süleyman Korkmaz, vatandaşlarla buluşmaya onların sorunlarını dinleyip, partisinin çözüm önerilerini anlatmaya devam ediyor. 7 Haziran’a doğru geri sayımın başladığını ve ülkenin kaderinin oylanacağına dikkat çeken, mahalle toplantıları, esnaf ziyaretleri ile de vatandaştan destek isteyen Korkmaz, vatandaşlara bir kez daha çağrıda bulunarak, “7 Haziran Türkiye için bir dönüm noktasıdır. Çünkü aynı zamanda ülkenin kaderi de oylanacak. Belki de 7 Haziran son seçim olabilir. Çünkü ülkeyi Başkanlık sevdası ile yönetmek isteyenler var. Yaptıkları baskı, zulüm yetmezmiş gibi bunu daha da ileri götürmek istiyorlar. Ama MHP olduğu sürece bunu başaramayacaklar. Çünkü MHP, vatandaşın desteği ile demokratik yol olan seçimle, AKP’yi tarihe gömecektir” diye konuştu.

MHP’nin toplumun tüm kesimlerine yönelik projelerinin olduğunu vurgulayan Milletvekili adayı Süleyman Korkmaz, “MHP iktidarında çiftçiye mazotun 1 lira 75 kuruştan verilecek, asgari ücretin 1400 TL olacağını, asgari ücretliye ayrıca kira ve ulaşım yardımı da yapılacak. Emeklilerimize de yılda iki kez asgari ücret düzeyinde destek verilecek” şeklinde konuştu.

“MHP YARDIMLARI KESECEK DİYE VATANDAŞI KANDIRIYORLAR”

Bazı çevrelerin kamuoyunda yalan yanlış iddialarla algı yönetimi yaptığını ve vatandaşı kandırdığını, aldattığını dile getiren MHP Milletvekili adayı Süleyman Korkmaz, şöyle konuştu: “Biz bu yalanların kimler tarafından, ne amaçla yapıldığını biliyoruz. MHP’ye toplumda yoğun ilgi var. Biz gittiğimiz ilçelerde, mahallelerde, esnaf ziyaretlerinde görüyoruz. Vatandaş artık MHP’yi kurtuluş olarak görüyor. Bizi 13 yıllık AKP zulmünden, aldatmacasından kurtarın diyor. Biz de bu kapsamda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Allah’ın izniyle başaracağız ve milletimizi AKP’den ve onun baskıcı politikalarından kurtaracağız. Bazı çevreler, vatandaşlarımıza, ‘MHP gelirse yardımları kesecek’ şeklindeki yalanlarla aldatıyorlar. Buradan vatandaşlarımıza çağrıda bulunuyorum, bu kişilere inanmasınlar. MHP asla yardımları kesmeyecek, aksine sosyal devletin gereğini fazlasıyla yapacak. İhtiyaç sahibi vatandaşını koruyup, kollayacak. Çünkü sosyal devlet olma gereğidir bu. Sosyal devlet demek, vatandaşına sahip çıkmaktır, vatandaşı yoksullukla korkutmak AKP'ye mahsus bir eylemdir. İşte MHP hem vatandaşına hem de ülkesine sahip çıkacak, vatandaşı AKP'nin kandırmacasından kurtaracak.”

Editör: TE Bilisim